Házirend

Kedves Vendégeink!

Kérjük figyelmesen olvassák el!

1. Bejelentkezés/Kijelentkezés

Az érkezés napján szobáink 15:00-tól 18:00-ig foglalható el. Ha előbb vagy később érkeznének kérjük vegyék fel velünk a kapcsolatot. A távozás napján szobáinkat reggel 10:00-ig kell elhagyni, tovább maradási szándékukat kérjük előre jelezzék. Ha tovább maradnának 4.000 Ft-t kell fizetni. A lefoglalt időpont idő előtti elutazás esetén szállásdíjat nem térítünk vissza. A szálláshelyet csak az előre egyeztetett létszámban vehetik igénybe a Vendégek melyet a szállásadó előzetes bejelentés nélkül ellenőrizhet. A bejelentkezéskor köteles olvashatóan kitölteni a regisztrációs űrlapot melynek adatait a recepción dolgozó munkatárs az okmányok alapján egyezteti. A Vendégeink látogatót csak és kizárólag a Q-panzió dolgozói tudtával, beleegyezésével fogadhatnak.

2. Fizetés

A szállásdíj és az idegenforgalmi adó fizetése távozás előtt történik vagy előreutalással. Ha valami miatt az Ön által előre lefoglalt időszak vége előtt távozik a szállásról, abban az esetben is köteles a lefoglalt éjszakák szállásdíját kifizetni. Fizetési módok:előreutalás, készpénz, bankkártya, Szép kártya (MKB, OTP). Az idegenforgalmi adót nem lehet Szép kártyával fizetni! Az étteremben történt fogyasztást rögtön helyben lehet rendezni vagy a szobaszámhoz felíratni s távozáskor a szállással együtt kifizetni.

3. Parkoló használata

A parkoló kamerával védett. A behajtó és a parkoló területén a mindenkori KRESZ szabályok vannak érvényben. A megengedett sebességhatár 5 km/h. A parkoló területén nem lehet a gépjárművön nagyobb szerelést, karbantartást végezni. Kisebb javítás, karbantartás megengedett mindaddig, míg a terület tisztasága nem veszélyeztetett.

4. Dohányzás

A dohányzás és a nyílt láng használata az épületen belül szigorúan TILOS! Csak a kijelölt helyeken szabad a dohányzás! Tisztelettel megkérjük dohányzó Vendégeinket, hogy a tisztaság fenntartása érdekében az udvaron, és a vendégház teljes területén a csikkeket ne szórják el, hanem azokat összegyűjtve a szemetesekbe helyezzék. Amennyiben a be nem tartott jogszabály miatt intézkedés történik a szállásadóval szemben úgy annak költségét a jogsértő köteles megtéríteni. Ez az intézkedés feljelentést és egyéb eljárást vonhat maga után

5. Szobák,berendezés tárgyak használata

Kérjük a berendezési tárgyak rendeltetésszerű használatát! A szobák berendezését és felszerelését, beleértve a törölközőket, plédeket, ágyneműt stb. a házból kivinni tilos! A bútorokat átrendezni kizárólag a tulajdonos beleegyezésével lehet. Távozáskor a szobákat átnézzük és az esetleges károk okozása esetén, az ebből fakadó költségeket a vendéggel a helyszínen megtéríttetjük. Tisztelettel megkérjük Önöket, hogy a falfelületre ne kenjék fel a rovarokat. A szobákba gyúlékony, robbanásveszélyes anyagot, közlekedési eszközöket (kerékpár, motor stb.) tilos bevinni, tárolni. A szobából való távozáskor kérjük győződjön meg, hogy klíma, villany lekapcsolva vannak, illetve a vízcsapok el vannak zárva. Bármilyen meghibásodást észlel kérjük azonnal, haladéktalanul jelezze a recepción, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Az átadott szobakulcsok elvesztése esetén a Vendég haladéktalanul köteles szólni a recepción, illetve az ezzel járó költségeket megtéríteni (ajtó kinyitás, zárcsere stb.)

6. Étkezés

Kérjük jelezze előre reggelizési szándékát a Q-panzió dolgozóinak, amennyiben jelezte és nem jött le a megadott időpontban Ön köteles kifizetni a reggelijét. A reggeli díja 2.500 Ft/fő,3 éves korig ingyenes. Az étterem nyitva tartása amikor kényelmesen elfogyaszthatja svédasztalos reggelijét reggel 7:30-tól 10:00-ig tart. A szabályok betartása miatt 10:00 után már nem fogadhatunk vendéget az étteremben.

7. Takarítás

A szobákat a Vendégek tisztán, kitakarítva veszik át, amennyiben probléma merül fel a tisztasággal jelezze a recepción, utólagos reklamációt nem áll módunkban elfogadni. Ottlétük alatt takarítást nem végzünk, csak külön kérésre. Takarítási igényüket a recepción tudják jelezni.

8. Szemételhelyezés,kezelés

A háztartási szemét gyűjtése a szobáknál a szobában és fürdőszobában elhelyezett szemetesekben lehetséges. A szemetet napi szinten eltávolítják munkatársaink a szobákból kérésükre. A szemetet ne hagyják a folyósokon, ajtók mögött, közösségi tereken.

9. Tüzvédelem

A tűzvédelmi szabályzatot minden Vendég köteles betartani. A menekülési útvonal ábrája a szobában megtalálható.

10. Szolgáltatások

A Vendégek részére a parkoló ingyenes. A wifi használat ingyenes melynek jelszava a recepción elkérhető. Háziállat behozatalára a szállásadóval történő előzetes egyeztetés után van lehetőség melynek a napi díja 4.000 Ft/éj. Minden esetben kérjük az állat gazdáját, hogy az állattal kapcsolatos igazoló dokumentumot hozza magával, a biztonságát szavatoló egyéb kiegészítő felszereléssel együtt. Háziállat az étteremben nem tartózkodhat!

11. Egyéb:

A szobában felejtett értékeket 1 hónapig áll módunkban megőrizni. A szobákban tartott értéktárgyakért felelősséget nem vállalunk. A Vendégek és a szomszédok nyugalmának biztosítása miatt, a szobákban 22.00 – 08.00 óra között tilos hangoskodni, hangosan zenélni vagy zenét hallgatni. Felhívjuk figyelmét, hogy a szállásadónak nem áll módjában felelősséget vállalni és kártérítést fizetni az önhibáján kívül történt eseményekből eredő károkért (pl. természeti csapás, jégeső, tűz, áramszünet, parkolóban keletkezett sérülések stb.). A szállásadó fenntartja a jogot, hogy a botrányosan viselkedő, a házirendet be nem tartó vendégeket nem fogadja, illetve a szállásról azonnal eltávolítja.